Veilige werkkleding en werkschoenen

Ik werk inmiddels vijf jaar als zzp’er in de bouw en vind het erg fijn om eigen baas te zijn. Het woord zzp’er staat voor ‘Zelfstandig Zonder Personeel. Ik ben 10 jaar geleden dus begonnen met een eigen bedrijfje en hiermee ondernemer geworden. De voordelen zijn dat je je eigen uren kunt inplannen en je eigen werkwijze kunt bepalen. Uiteraard brengt een eigen bedrijfje ook veel werk met zich mee. Zo  moet ik de administratie zelf bijhouden en moet ik zelf alle materialen, apparaten, werkkleding, werkschoenen en andere producten aanschaffen. In het begin is het even zoeken naar de juiste spullen voor de juiste prijzen. Inmiddels ben ik hier wel goed in geworden en bestel ik zelfs veel online. Vooral nieuwe werkschoenen en werkkleding bestel ik vaak vanaf mijn computer.

Nieuwe Python werkschoenen

Omdat mijn werkschoenen nu echt aan vervanging toe zijn ben ik online op zoek gegaan naar een nieuw paar. Bowork heeft een ruim assortiment werkschoenen en werklaarzen van veel verschillende merken. Ik heb besloten dit keer te gaan voor werkschoenen van het merk Python, de Python Florida met een S3 normering. De schoenen zijn donkerbruin en zijn volledig van leer gemaakt. Ook de binnen voering is van leer. De speciale loopzool is gemaakt van PU/TPU en zorgt voor goede grip. Daarnaast is de zool antistatisch en bestendig tegen olie. Verder beschikken de werkschoenen over een stalen neus en een speciale kevlar tussenzool. Wat mij vooral aanspreekt aan de werkschoenen is de unieke uitstraling in combinatie met de veiligheid. De werkschoenen zijn zowel te dragen onder een spijkerbroek, een pantalon en een normale werkbroek. Het valt eigenlijk niet echt op dat het speciale veiligheidsschoenen betreffen. Ik heb de schoenen online besteld en had het pakketje de volgende dag al binnen. Ze zitten erg comfortabel en zien er goed en stevig uit. Als jij nog op zoek bent naar nieuwe werkschoenen dan raad ik je dit paar zeker aan!

unishorebedrijfskleding-nl-quick-florida-s3-FLORIDA-bruin