Tip: Magento 2 SAP Business One

Het lijkt er bijna op dat iedereen tegenwoordig bezig is om een webshop te bouwen. Je kan het zo gek niet verzinnen of er komt er wel een webshop van naar voren. Natuurlijk kan ik zelf ook niet achter blijven en ben dan ook al een tijd op zoek naar de mogelijkheden om een webshop te bouwen om mijn producten, sieraden te verkopen, maar wist niet dat er nog zoveel bij kwam kijken. Toen ik mijn plannen aan een goede vriend vertelde gaf hij me de tip om een snaar Magento 2 SAP Business One te kijken. Dit is een programma die je helpt om binnen een paar simpele klikken een website te bouwen. Zodra je hiermee aan de gang gaat spreekt het steeds voor zich wat de volgende stap moet zijn. Nieuwsgierig als ik was ben ik die middag meteen aan de slag gegaan, en inderdaad is dit bijna kinderspel. Voordat ik het in de gaten had was ik al druk bezig met het bouwen van mijn website. Zonder Magento 2 SAP Business One was me dit nooit gelukt, en ook zo overzichtelijk. Je kan de voorraden bekijken, de verkoop, maar wat beter is dat door middel van foto’s ik mijn producten beter kan tonen, waardoor de verkoop ook beter verloopt.  magento-to-magento-2

Geweldig mooie website

Ben er even mee bezig geweest, maar ik heb een mooie website kunnen bouwen. Kan wel zeggen dat ik trots op mezelf ben, maar zonder het programma Magento 2 SAP Business One te gebruiken was me dit nooit gelukt. magento-graph-3