Review Rhodos Crosstrainers

Een vriend van mij heeft laatst een crosstrainer gekocht en wilde er ook graag eentje kopen. Om mezelf een beetje kennis bij te brengen over het maken van de beste keuze crosstrainer wilde ik even een soort van review schrijven over de crosstrainers van Rhodos Crosstrainers. Mijn vriend heeft hem daar ook gekocht en daarom heb ik ook even gekeken op hun website naar het aanbod, wat overigens over het algemeen groter is dan andere aanbieder van crosstrainers. 

Mijn eerste dilema…

Rhodos Crosstrainers bied ook de mogelijkheid aan om naast een crosstrainer te kopen er eentje te huren. Dat is op zich wel fijn aangezien je dan niet ineens een groot bedrag moet neerleggen en zo een vast maandelijks bedrag betaald wat je vaak ook bij een sportschool doet.  Aangezien ik mezelf wel redelijk ken en vaak in een opwelling ineens heel gezond wil doen en wil sporten lijkt het me verstandig er eerst eentje te huren en als het dan bevalt kan ik er altijd nog eentje kopen.

Hieronder even een aantal crosstrainers die ik vond op Rhodos Crosstrainers. 

purecrossr4.1_3 ellyptech-ct3 (1) marcy_cardio_plus_c30 tunturi_go_crosstrainerr50_3