Maxilia polo laten bedrukken

Al een geruime tijd dacht ik er aan om polo’s te laten bedrukken. Deze polo’s wilde ik dan laten uitdelen aan voorbijgangers. Het geven van een polo aan een voorbijganger is natuurlijk geweldig. Deze voorbijganger reageert verbaasd en hoogst waarschijnlijk maakt hij/zij ooit een keer gebruik van deze polo. Wanneer hij/zij deze polo draagt met daarop het logo van mijn bedrijf dan is er sprake van promotie. Simpelweg omdat andere kunnen vragen waar heeft u deze polo gekocht? en deze personen komen dan uiteindelijk terecht bij mijn filiaal. Maar waar kon ik goedkoop polo’s laten bedrukken. Op aanraadde van een vriend ben ik de website van Maxilia gaan bekijken.

Maxilia

een geweldig aanbod

In het assortiment van Maxilia had ik namelijk de mogelijkheid om een keuze te maken uit tientallen verschillende polo’s. Ik had dus de mogelijkheid om een keuze te maken uit een ruim aanbod. Daarnaast had ik de mogelijkheid om alle polo’s te laten bedrukken met het logo van mijn bedrijf, en indien nodig een slogan. Ik zelf vond het logo meer dan genoeg en zodoende nam ik het besluit om tientallen polo’s te bestellen en te laten bedrukken door de bovenstaande aanbieder.

Promotie

Goede kwaliteit

De kwaliteit die is geleverd door de bovenstaande aanbieder is werkelijk waar verbluffend. Voor een hartstikke lage prijs zijn er kwaliteit polo’s aangeleverd, die ik alle heb uitgedeeld aan voorbijgangers. Uiteindelijk kan ik u vertellen dat deze vorm van promotie zijn vruchten heeft afgeworpen. Van een aantal nieuwe klanten kreeg ik namelijk te horen, dat zij via de polo’s terechtkwam bij mijn filiaal.