Matrassen van 160 x 200 cm

Het is heel erg belangrijk dat jij goed ligt elke nacht in jouw bed. Daarom ben ik opzoek naar nieuwe matras 160 x 200 cm voor mijn man en mij. Omdat wij beide van ruimte houden, leek het ons goed om voor een grote maat te kiezen. Dan kunnen wij dicht bij elkaar liggen, maar ook los van elkaar als wij dat willen. Ons vorige bed was echt een hele maat kleiner en daar lagen wij elkaar soms wel eens in de weg. Naast meer ruimte in bed, willen wij ook dat ons lichaam beter ondersteunt wordt. Omdat wij wat ouder zijn geworden, hebben wij beide soms wat last van onze rug na een lange dag werken of wandelen. Zelf wisten wij niet zo goed voor welk soort materiaal wij moesten gaan en daarom hebben wij contact opgenomen met een webshop voor advies.

Matrassen 160 x 200 cm

Meer informatie

Een vrouw met een vriendelijke stem nam de telefoon op en vroeg of zij mij ergens mee kon helpen. Ik vertelde haar dat mijn man en ik opzoek zijn naar matrassen van 160 x 200 cm die goed liggen. Zij vroeg of wij specifiek klachten hadden of het bijvoorbeeld vaak heet hadden tijdens het slapen. Natuurlijk vertelde ik haar dat de rug van mijn man en mij soms pijn deed. Zij raadde ons daarom aan om voor de latex versie te gaan. Die is er speciaal op gemaakt dat hij de rug en nek extra goed ondersteund. Ik bedankte haar voor haar advies en plaatste daarna gelijk een bestelling.

Matrassen 160 x 200 cm